Maalehe pikaaegse ajakirjaniku Jüri Aarma sõnul teeb sarja eriliseks asjaolu, et kokku on koondatud nii Eesti kui maailma vaimse enesearengu autorite paremik ja müügirekordeid purustanud raamatud, mis viitavad nende kõrgele kvaliteedile. „Maaleht on kõige inimese kesksem ja positiivsem leht Eestis. Seetõttu on just see sari kõigile sobilik. Nendest raamatutest saab igaüks just seda tarkust, tuge, jõudu ja energiat, mis talle vajalik on.“

Kirjastus Varrak peatoimetaja Krista Kaer ütles, et kui elu kipub ummikusse jooksma või raskused üle pea kasvavad, on inimesed sageli just raamatute poole pöördunud. „Maaleht ja Varrak pakuvad koos valiku raamatuid, mis ei anna lihtsustatud vastuseid, vaid ärgitavad pigem mõtlema ja õpetavad inimesi iseendast jõudu ja tarkust ammutama, aga osutavad mõnikord ka teele, mis võib ummikust välja viia. Ja kindlasti aitavad need raamatud inimesel iseendast paremini aru saada,“ lisas ta.

Esimene Tarkusepuu sarja raamat jõuab kõikidele Maalehe tellijatele tasuta koju kätte. Alates 5. märtsist on võimalik sarja avaraamatut osta ka kõikidest suurematest kauplustest üle Eesti. Raamat püsib müügil vaid nädal aega. Igal neljapäeval ilmub poodidesse koos Maalehega uus sarja raamat (kokku 30 nädalat).

Täpsemat infot sarja ja tellimise kohta leiab veebist.