“See on minu elus esimene kord, kus ma olen midagi võitnud,” ütles äärmiselt üllatunud mees.

Maalehte tellib ta seepärast, et on ise ka maapoiss, pärit Ida-Virumaalt Lüganuselt, kus praegu elab tema tütar ja kus mees ise suvitamas käib.

Andi Meister on endine Eesti Vabariigi teede- ja sideminister, reisiparvlaeva Estonia huku uurimise komisjoni esimene esimees, kes nüüd juba aastaid peab rahulikku pensionipõlve ning tegeleb kodukoha ajaloo uurimisega.

Rolleriga ta varem sõitnud ei ole. “Oleks ma veel noorem mees, küll siis nüüd sõidaksin,” rääkis Meister, lisades, et õnneks on tema peres teisi võimalikke sõitjaid.

Tellimiskampaanias “Telli Maaleht ja võida oma vägilane!” poseeris koos rolleriga tuntud sumomaadleja Baruto ehk Kaido Höövelson. Eestisse saabub Virumaa vägimees taas mai lõpul ja loodetavasti saab ise peavõidu üle anda.

Selle võimaluse üle on Meistril veel suurem heameel.

“Tahan oma silmaga Barutot näha, pean temast väga lugu. Olen kõva spordifänn ja jälgin kõiki tema matše,” teatas õnnelik võitja. “Tahaks teda oma käega katsuda ja võib-olla maadelda ka!”

Loosis osalesid vähemalt kuuekuulise lehetellimuse või otsekorralduse omanikud. Kokku oli neid ligi 26 000.

Topelthäältega pääsesid loosimisele need, kes on vormistanud tellimuse aastaks või otsekorralduse. Kokku läks loosirattasse 48 206 kupongi.

Rolleri pani loosi firma Ramo, kes on Suzuki mootorrataste ja ATVde ametlik esindaja Eestis. Kollane Maalehe logoga roller on ühesilindriline, neljataktiline, tema võimsus on 9,6 kW ja maksimaalne kiirus 105 km/h.