Reisiklubisse kogunenud said ülevaate tänavu sügisel toimuvatest Baskimaa ja Gruusia reisidest ning samuti oli kõigil võimalus anda teada, millised sihid põnevad tunduvad.

Küsitluslehtedelt selgus, et kaugetest maadest pakub huvi eeskätt India, kuid hea meelega mindaks ka Iirimaale, samuti Skandinaaviasse.

Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik ütles, et inimeste soovid on küll üsna erinevad, kuid tore on näha, et koos Maalehega tahetakse minna nii kaugele kui lähedale. “Kindlasti on Maalehe reiside tugevuseks tore ja ärksameelne seltskond, kus kunagi ei tule puudust naljast ja headest mõtetest,“ lausus ta.

Germalo Reiside juhi Marianne Kaldase sõnul on riigid, kuhu tänavu reisitakse, väga erinevad, kuid huvitavad ja omanäolised ning oma valikut ei pea kahetsema keegi.

Baskimaale sõidab sügisel Maalehega üks grupp ning see on praeguseks täis. Gruusiasse läheb kaks gruppi ning ühes neist on veel kohti.

Huvi korral saab reisiinfot ja sõitu broneerida telefonil 680 4458 (Maaleht), 611 0600 (Germalo) või e-posti aadressil reis@maaleht.ee.