“Kui võrrelda kõikide suuremate ajalehtede keskmist tiraaži selle aasta oktoobris ja eelmise aasta oktoobris, siis Maaleht on olnud ainuke väljaanne, kelle tiraaž on Eesti Ajalehtede Liidu ja trükikodade andmetel ka selles võrdluses kasvanud,” tõi Maalehe peatoimetaja Andres Eilart esile. “Arvan, et see on märkimisväärne saavutus, mis muidugi koosneb paljudest-paljudest väga erinevatest komponentidest. Tahaksin siin eriliselt tänada Maalehe lugejaid ja Maalehe tiimi, sest see kõik on ju me ühine tegemine.”

Maalehe pilk on pööratud juba uude aastasse. “Luban, et jätkame tõeliselt tugeva sisuga, mõjukate intervjuudega, kasulike teemalugudega ja kõige selle heaga, mis Maalehe juurde käib. Meil on ka konkreetseid plaane, et Maalehe raamatusarja “Tarkusepuu” huvilised saaksid tuleval aastal praktilisi tarkusi edasi lugeda Maalehe veergudelt. Koos lugejatega võtame ette ühiseid käike, näiteks kindlasti kordame menukaid ja harivaid seeneretki.

Muidugi soovitan meie kampaaniates aktiivselt kaasa lüüa. Praegu on käimas Maalehe suur aastalõpu tellimiskampaania, kus loosime välja kokku koguni kaheksa reisi – sihtkohaks eksootilised Island ja Madeira,” rääkis Eilart.