„Samuti soovime messiga edendada nii ettevõtjate koostööd maaülikooliga kui ka omavahel. Loodame üthlasi ka vähendada kõrgharidusega noorte töötute arvu,“ selgitas Adojaan.

Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen sõnas: „Tudengimess pole pelgalt töökohtade laat, vaid laia ampluaaga foorum, kus tööandjad ning ülikool saavad võimaluse diskuteerida selle üle, kuidas muuta õppekavu, et rahuldada tulevikus paremini turu vajadusi. Lisaks sellele saavad vabas õhkkonnas kokku eri sektorite ettevõtjad, et vahetada mõtteid nii oma valdkonna kui haridusmaastikul toimuva üle.“

Adojaani kinnitusel on messile tulemas palju uusi ettevõtjaid. Osalejatel on võimalik osaleda ka kolmes töötoas, kus tutvustatakse näiteks digimetsa ehk e-Metsatuba ning räägitakse metsamajandamise tänapäevast, kasutusel olevatest vahenditest ja oskustest, samuti antakse ülevaade aretus- ja söötmisekspertide igapäevastest innovaatilistest töövahenditest, selgitatakse müügitöö olulisust, kõneldakse maksudest ja karjääriplaneerimisest.

Mess on kõigile huvilistele avatud kella 10-16 Eesti Maaülikooli spordihoones (Kreutzwaldi 3). Üritus on tasuta.