Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Mahlatehas nagu minikosmosejaam: esimesena Põhjamaades võeti Eestis kasutusele tehnoloogia, mis teeb marjadest mahla rakke kõrgsurvega kokku pressides

 (8)
„Me teeme mahla ainult mahetoorainest – ei lisa suhkruid, kemikaale ega stabilisaatoreid. See on päris mahl, mis säilib pikemalt tänu unikaalsele kõrgsurvemeetodile,“ selgitab HeyDay Organicu OÜ tegevjuht Janno Veskimäe.
„Me teeme mahla ainult mahetoorainest – ei lisa suhkruid, kemikaale ega stabilisaatoreid. See on päris mahl, mis säilib pikemalt tänu unikaalsele kõrgsurvemeetodile,“ selgitab HeyDay Organicu OÜ tegevjuht Janno Veskimäe.SVEN ARBET

Eestis toodetud HeyDay Organicu OÜ mahemahlad koguvad hea maitse ja ainulaadse valmimisprotsessi tõttu populaarsust juba Soome, Rootsi ja Prantsusmaa ökokettides.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare