Austria on eesrinnas kõige madalama töötuse tasemega.

Nagu juba öeldud, on Belgia  eesrindlik taaskasutusmaa.

Bulgaarias on kõige odavam elekter. Igal juhul ei pea nad muretsema selle üle, kas nad kodust lahkudes ikka kustutasid tule või mitte. 

Horvaatias elavad inimesed kaebavad kõige vähem naabrite juurest kostuva lärmi pärast. Huvitav, kas neil on tõesti nii vaiksed naabrid või teevad nad ise kodus nii palju lärmi, et naabrite kära lihtsalt ei kostu?

Küprose elanikud teevad kõige kergemini vahet erinevatel eurosentidel ja paberrahal. Kuigi, mis kunst see ikka selline on?

Tšehhid on kuulsad õllejoomise poolest. Inimese kohta juuakse aastas 148,6 liitrit õlut. 

Taanlased seevastu armastavad kõige rohkem tantsida ja laulda. Viimase aasta jooksul on 35 protsenti taanlastest tantsinud ja 38 protsenti laulnud. Ei tea, kas statistika Eesti laulu- ja tantsupeoga ei arvestanudki?

Soomlased armastavad kõige rohkem reisida. Statistika järgi on 88,5 protsenti soomlastest käinud vähemalt kahepäevasel reisil. Selle kohta võib vist öelda teretulemast Eestisse? 

Prantslaste seas on kõige vähem ülekaalulisi. Kuidas õnnestub rahval, kes elab juustust, saiast ja veinist kõhn püsida, on siiani mõistatus.

Sakslased on kõige rohkem rahul oma töökohaga. 

Kreekas on kõige väiksem arv tuberkuloosijuhte - ainult 5 juhtu iga 100 000 elaniku kohta. 

Ungarlased kasutavad kõige vähem  maksustamata tööjõudu. 

Iirimaal on kõige vähem lahutusi ja ühtlasi ka kõige kõrgem sündimusnäitaja. Huvitav, miks teistes katoliiklikes maades need näitajad nii kõrged ei ole? 

Itaalased on kõige pikema elueaga rahvas.  Oodatav eluiga on itaallastel 82,03 aastat.

Lätlased on tuntud selle poolest,et võivad kõige kergemini ametnikele kingitusi anda. 67 protsenti rahvastikust on lihtsalt nii lahke, et jagavad ametnikele jõulukinke aasta läbi... või on siis sealsed ametnikud lihtsalt väga korrupeerunud? 

Leedus on kõige rohkem gümnaasiumi lõpetanuid. 93,4 protsenti leedukatest on keskhariduse omandanud. Arvatavasti on sama suur protsent ameeriklasi, kes ei oska Leedut kaardi pealt üles leida. 

Luxembourgi elanikud oskavad kõige rohkem võõrkeeli. Keskmine kooliõpilane õpib Luxembourgis 2,5 võõrkeelt. Statistika on üks kummaline asi, kas pole? Täiskasvanud luxembourglastest oskab 61 protsenti kolme võõrkeelt. 

Maltalased on kõige optimistlikumad tuleviku suhtes. Pole ka ime, Malta järgi on nimetatud ka üks armsamaid koeratõuge, keda vaadates ju lihtsalt peab rõõmus olema. 

Hollandis on kõige rohkem inimesi, kes on suitsetamisega lõpparve teinud. Huvitav, kas Amsterdamis suitsetavad põhiliselt turistid? 

Poola on Euroopa õunaaed, sest igal aastal kasvatatakse seal üle kolme miljoni tonni õunu. 

Portugal paistab silma veinipudeli korkide tootmisega. 49,6 protsenti maaailma korgitoodangust tuleb just sellest riigist. 

Rumeenias tarvitatakse kõige vähem kokaiini. 

Slovakkia inimestel on kõige suuremad kogemused töös robotitega. Ausõna, me ei ole seda statistikat ise välja mõelnud. 

Sloveenias on kõige vähem alaealisi emasid. Kas on Sloveenia tüdrukute moraal väga kõrge või on koolides korralik seksuaalkasvatus, ei ole täpselt teada. 

Hispaania on kuulus selle poolest, et see on kõige nõutum Erasmuse programmi sihtkoht.

Rootslased löövad eestlasi internetikasutamise osas. 94,8 protsendil rootslastel on ligipääs internetile. 

Suurbritannias on kõige väiksem mõrvade arv. Vaadates Midsommeri mõrvalugusid, ei tahaks seda uskudagi. 

Allikas: http://www.thrillist.com/