Erakordse külastajate arvu põhjuseks on nii populaarsed näitused kui ka palju uusi algatusi, mis on saanud külastajate poolt väga sooja vastuvõtu osaliseks.

Aasta tagasi käivitunud Väikeste Teadlaste Klubi on osutunud nii populaarseks, et äsja avati viies teadlaste grupp. Neljapäevaõhtused Öökulli Akadeemia loodus- ja teadusõhtud on kohale toonud sadu uusi loodushuvilisi. Kõige noorema publiku suureks lemmikuks on kujunenud kevadel avatud avastuste ruum, kus saab tutvuda loomade meeltega.

Populaarseimateks näitusteks kujunesid möödunud aastal „Imelised ämblikud“, „Tempo ja Rütm. Südamelöögist kosmiliste tsükliteni“ ning traditsiooniline igasügisene seenenäitus, mis seekord võttis vaatluse alla punase kärbseseene ning võõrustas ka Ruth Huimerinna õnneseene perekonda.

Eesti Loodusmuuseum ootab külastajaid ka alanud sea-aastal kolmapäevast pühapäevani Tallinna vanalinnas, aadressil Lai 29a. Tempode näitus jääb muuseumis avatuks kuni varakevadeni. Pärast seda vallutab muuseumi ööelu, kus näitustesaalidesse kolivad kakud ja ööliblikad.

Sündmuste osas jätkuvad nii traditsioonilised ettevõtmised kui ka palju uut ja huvitavat. Loodusmuuseumi lahtiolekuajad, piletihinnad ning infot sündmuste ja näituste kohta leiab kodulehelt www.loodusmuuseum.ee.