Kolmapäeval (18.03.) ilmub taevasse õhukesi kõrgeid pilvi, kuid ilm on ikka kuiv. Puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 8..12, meremõjuga rannikul 5°C ümber.

Neljapäeval (19.03.) liigub tugevnevad läänevoolus madalrõhkkond Norra merelt Barentsi merele ja laieneb servaga üle Skandinaavia ja Soome. Kõrgrõhkkond eemaldub Kesk-Venemaa poole. Öö on Eestis veel kõrgrõhkkonna mõjul väheste pilvedega ning kuiv ja rahulik. Õhutemperatuur on -1..+3°C. Päeval lisandub pilvi, kuid sadu tõenäoliselt meile ei ulatu. Edelatuul tugevneb 5-12 m/s. Õhutemperatuur on 5..12°C.

Reedel (20.03.) liigub madalrõhulohk üle Eesti ja õhumass vahetub külmema vastu. Kohati sajab lörtsi või vihma. Tuul pöördub edelast loodesse ja on mõõdukas, vaid Hiiumaa ja Põhja-Eesti rannikualadel ulatub 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 3..6, Kagu-Eestis kuni 9°C.

Laupäeval (21.03.) kandub põhjavoolus arktiline õhumass Läänemere äärde. Siin-seal sajab lund ja lörtsi. Põhjakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -1..+3°C.

Pühapäeval (22.03.) liigub Skandinaavia kohal külmas arktilises õhumassis tekkinud kõrgrõhkkond üle Läänemere. Eestis sajab kohati lund. Puhub mõõdukas põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval -3..+2°C.