Täna võib arenevatest rünksajupilvedest vaid laiguti üksik hoog tulla. Päevasoe tõuseb 17..20°C-ni. Läänekaare tuul tõuseb pärastlõunal puhanguti 15 m/s eelkõige põhjarannikul.

Reedel öö on uuesti selgem ja sajuta ning rahulik. Päev lisab pilverünki, millest mõni puistab vihmahoo eelkõige Põhja- ja Kirde-Eestis puistata. Edelatuul kogub pisut jõudu saartel ja läänerannikul. Õhutemperatuur on öösel 5..10, päeval 20..22°C.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga ning soe. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval on sooja kuni 25°C, Lõuna-Eestis veel paar kraadi enam.

Pühapäeval kandub Eesti kohale madalrõhuvöönd ühes vihmahoogude ja äikesega ning avaldab südasuvisele soojale survet. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 17..22°C, kui soe õhumass visamalt vastu peab, siis tõuseb Lõuna- ja ka Ida-Eestis veidi üle 25°C.

Esmaspäeval jääb keskpäevani ülekaalu edelavool ja selles jätkub suhteliselt sooja õhu vool Eestisse. Öösel on saju võimalus väiksem. Päeval lisandub niiskust ning pärastlõunal suureneb hoovihma ja äikese tõenäosus. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 17..21°C. Poe välistatud, et Eesti idaservas tõuseb veel 25°C ümbrusse. Pärastlõunal pöördub õhuvool loodesse ja ilm jaheneb.

Teisipäeval on vihma tõenäosus suurem Lõuna- ja Ida-Eestis. Jahe põhja- ja loodetuul hoiab öise temperatuuri 8..13°C piires, päeval on 14..18°C.

Kolmapäev on selgem ja sajuta üle Eesti. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 16..19°C, jahedam on loodetuulele avatud rannikul. Niisamuti tuleb kogu nädala vältel rannikualadel jahedama ilmaga arvestada, sest merevesi on vaid 12..16°C-ni soojenenud.