Neljapäeval (7.05.) lisandub lõunavoolus niiskust ja saabuv pilvemass toob kaasa intensiivsed sajuhood, pole välistatud äike. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 10..14°C ja kui sajuhoogudesse pikemaid pause tekib, siis võib tõusta paar-kolm kraadi kõrgemale.

Reedel (8.05.) pöördub õhuvool edelasse ning tihedam sajuala ühes soojusega kandub idapiiri taha. Kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 3..8, päeval 11..15°C, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval (9.05.) tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on enamasti sajuta, päeval võib mandril kohati hoovihma sadada. Läänekaare tuul on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 11..15°C.

Pühapäeval (10.05.) jääb Eesti läänepoolse kõrgrõhkkonna ja Soome kohal oleva madalrõhkkonna piirimaile. Siin-seal sajab hoovihma. Tuul puhub lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, õhtul pöördub läänekaarde ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, maapinna lähedal pole välistatud langus 0°C ümbrusse, päeval 11..16°C.

Esmaspäeval (11.05.) muutub kõrgrõhkkond jõulisemaks ja ka teisipäev (12.05.) võib selle mõjul enamasti sajuta olla. Läänekaare tuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel +2..+7 ja kus tuul nõrgem, seal pole välistatud maapinna lähedal langus 0°C ümbrusse, päeval 10..15°C, päikeselisemates paikades veel paar-kolm kraadi enam.

Arvutused alates pühapäevast on väga vastuolulised ja seetõttu võib järgnevatel päevadel prognoos muutuda.