E-kohus mõistab õiglast e-kohut, e-prokuratuur tagab e-seaduslikkuse ning esitab e-riiklikke e-süüdistusi.

Maksukogumisega tegeleb e-maksuamet, kelle ülesanne on hoida e-silm peal kõikidel e-äridel ja koguda kokku e-tulumaks, e-käibemaks, e-aktsiis ja kõik muud kohustuslikud e-maksud, et täita e-riigikassa e-eurodega.

E-politsei ülesanne on tagada e-riigi e-turvalisus ning karistada kõiki e-õigusrikkujaid karmi, kuid õiglase e-karistusega. Väiksematele e-õigusrikkujatele määratakse e-trahv, kuid e-kurjategijad saadetakse e-vanglasse e-karistust kandma.

Kogu seda e-riiklikku e-elu juhib ja korraldab e-president koos oma e-presidendiprouaga.

Eesti e-elu ei piirdu aga ainult e-riigi valitsemisega. E-Eestis õitseb e-kultuur, iga päev jõuavad e-poodide e-lettidele uued e-raamatud, mille väljaandmiseks pole maha võetud mitte ühtegi puud.

E-raamatuid kirjutavad tublid e-kirjanikud, kes saadavad oma e-teosed e-postiga otse e-kirjastusse. E-lugejad saavad neid peagi oma e-lugerite abil lugeda, saades sellest tõelise e-elamuse.

Suurt e-publikumenu naudivad e-teatrid, kelle e-näitlejad etendavad eranditult erakordseid e-etendusi.

Eesti koolilaste elu teeb lihtsaks e-kool, kus e-õpetajad neile e-õpikute, e-vihikute, e-seadmete ning nüüdisaegse e-metoodika abil e-aineid õpetavad, et nad tulevikus e-riigi e-tööturul konkurentsivõimelised oleksid.

Noored e-riigi kodanikud astuvad pärast e-kooli lõpetamist e-abielusse, levinud on ka e-kooselu ning e-partnerlus.

E-armastusest sünnivad üha uued ja uued e-lapsed, kes on meie e-riigi e-tulevik ning meie e-elu e-õied.

E-elagu e-Eesti!