Teaduse ja tehnoloogia arengul ei ole mitte ainult positiivsed, vaid ka negatiivsed tagajärjed.

Eesti kui maailma juhtiva e-riigi kuvandi varjus koovad oma musta ämblikuvõrku universumi tumedad jõud, kelle eesmärk on hävitada kõik positiivne.

1908. aastal toimus Siberi taigas Podkamennaja Tunguska lähedal salapärane hiigelplahvatus, mille põhjuseks on enam kui saja-aastase uurimise jooksul peetud kosmosest tulnud laserikiirt, tuumapommi, musta auku, Päikeselt pärit plasmarünnakut, keravälku ning isegi geniaalse leiduri Nikola Tesla ülisalajasi eksperimente elektrilaengutega.

Ükski nendest pöörastest hüpoteesidest pole siiani kinnitust leidnud.

Viimasel ajal on teadlased jõudnud seisukohale, et katastroofi põhjustas antiaine, mis Maa atmosfääri jõudes ning positiivse ainega kokku puutudes annihileerus.

Toimus plahvatus, mille võimsus on võrreldav enam kui tuhande Hiroshimale heidetud aatomipommi plahvatusjõuga.

"On üldteada fakt," selgitas "Naerile" strateegiline analüütik Valdur Rindkere, "et kohe pärast Suurt Pauku tekkis koos meile tuntud ainega samasugune kogus antiainet.

Uuringud näitavad, et see aine pole kuskile kadunud. Teadlastel on õnnestunud seda laboritingimustes isegi juurde toota.

Näiteks eksisteerivad negatiivse laenguga elektronide (e-) kõrval positiivse laenguga positronid (e+). Viimaste olemasolu ennustas Briti füüsik Paul Dirac juba 1928. aastal.

Kui elektron ja positron kokku puutuvad, eraldub footon ning mõlemad kaovad.

Elektroonilise hääletuse puhul valitseb oht, et Keskerakonna poolt antud positiivsed e+-hääled puutuvad valimiskomisjoni serveris kokku Reformierakonna poolt antud negatiivsete e--häältega, mis parimal juhul mõjutab vaid valimistulemusi.

Kuid on ka must stsenaarium. Kui positiivsete ja negatiivsete elektrooniliste häälte arv on väga suur ning ületatakse aine ja antiaine kriitiline mass, võib toimuda plahvatus, mille tagajärjed on ettearvamatud.

Seda kinnitab sajanditagune Tunguska juhtum."