Töökohapõhise õppe puhul toimub õppetöö koolis 1/3 õppekava mahust. Eriala praktilised teadmised ja oskused omandatakse ettevõttes mentori juhendamisel tööd tehes ja seeläbi õppides. Keskhariduse baasil saab Narva Kutseõppekeskuses õppida 18 erialal, millest populaarseimad on viimastel aastatel olnud keevitaja, müügikonsultandi, õmbleja, koka, kondiitri ja veokorraldaja õpe.

„Narva Kutseõppekeskusesse on oodatud õppima igas vanuses inimesed, kel huvi ja ambitsioonikust teadmisi ja meistrioskusi omandada. Pakume kvaliteetset haridust ning paindlikke õppevõimalusi,“ lisas Veidenbaum.

Narva Kutseõppekeskuses on aktiivne õpilasesindus ning mitmekesine huvi- ja sporditegevus. Kool tagab teistest linnadest pärit õpilastele võimaluse elada koostööpartneri ühiselamus ning finantseerib kutsekvalifikatsioonieksamid, mille läbimisel saadav tunnistus on aktsepteeritud Euroopa Liidus. Hea õppeedukuse korral saab õppija taotleda igakuist õppetoetust.

Narva Kutseõppekeskuse suvine vastuvõtt algas 9. juunil. Põhihariduse baasil õppimiseks saab avaldusi esitada 9. augustini ja keskhariduse baasil 15. augustini. Õppima võetakse põhi- või keskhariduse lõputunnistuse hinnete keskmise ja vestluse alusel. Õppetöö algab 1. septembril, kestab pool kuni kolm ja pool aastat ning toimub olenevalt erialast eesti või vene keeles.