Reedel (20.03.) liigub madalrõhulohk üle Eesti ja õhumass vahetub külmema vastu. Kohati võib veidi lörtsi või vihma sadada. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ja on mõõdukas, vaid Hiiumaa ja Põhja-Eesti rannikualadel ulatub puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 3..8°C.

Laupäeval (21.03.) tungib põhjavoolus arktiline õhumass Läänemere äärde. Siin-seal sajab lund ja lörtsi, öö hakul kohati ka vihma. Põhja- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öö hakul -2..+3, pärast keskööd langeb, päeval -1..+2°C.

Pühapäeval (22.03.) liigub Skandinaavia kohal külmas arktilises õhumassis tekkinud kõrgrõhkkond Läänemere kohale. Eestis võib üksikutes kohtades nõrka lund sadada. Puhub mõõdukas põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, päeval -3..+2°C.

Esmaspäeva (23.03.) öö on kõrgrõhkkonna servas rahulik, sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Õhutemperatuur on -2..-7, Lõuna-Eestis võib veel -10°C-ni langeda. Päeval eemaldub kõrgrõhkkond kagusse, sest Norra rannikule jõuab aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia ja Soome. Eestisse lisandub ka õhukesi pilvi, kuid ilm püsib veel sajuta. Edelatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1..+4°C-ni.

Teisipäeval (24.03.) liigub madalrõhkkonna kese Skandinaaviasse ja selle lohk liigub üle Läänemere. Öö on veel sajuta, aga tugeva edelatuulega. Päeval hakkab lörtsi sadama. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saartel kuni +2, päeval +1..+6°C