„Õmblesime saunalinade sisse kaks väikest, kuid tugevat magnetit, mis hoiavad saunalina kergesti üleval,“ selgitas õpilasfirma müügi- ja tootmisjuht Paul Siht.

Viimsi ettevõtlikele noortele teadaolevalt ei ole keegi teine sellist lahendust maailmas kasutanud. Praegu tegelevad nad oma uudsele saunalinale patendi vormistamisega ja loodavad juba lähiajal nende turule tulla ning müügiedule.

„Meie unikaalse lahenduse vastu on väga suurt huvi näidatud Eestis ja esimesed kontaktid on olnud välismaaltki!“ rõõmustab õpilasfirma tegevjuht ja disainer Bo Aaron Kooser.

Kooseri sõnul meeldib neile koos saunas käia ja koos hakati otsima ka lahendust, kuidas saunalina paremini kinni hoiaks ja eest ära ei kukuks. Kahe magneti lisamine saunalinale tundus geniaalne mõte.

Õpilasfirma asutasid noored 2016. aasta sügisel ning alates sellest on nad hoogsalt tegelenud brändi loomise, tootedisaini arendamise ja ideaalse toote loomisega.

„Kogu õpilasfirma projekt on meie kogu meeskonda väga palju motiveerinud ning oleme tohutult õppinud ja arenenud poole aastaga,“ selgitab kolmas noor ettevõtja, turundus- ja kommunikatsioonijuht Karl Kibuspu. „Lükkasime käima ka Hooandja kampaania, et tootmiseks vajaliku koguse ära tellida ja esimesed saunalinad klientideni toimetada!“

Täpsemalt saab nutikate koolipoiste ettevõtmisest lugeda nende kodulehelt www.magnetictowel.co ja Facebookist www.fb.com/magnetictowel.