Saadet juhib Mart Sander, kohtunikelaua taga näeb põhikolmikuna Tanja Mihhailovat, Olav Osolini ja Andrus Vaarikut ning avasaate külaliskohtunikuna näosaate teise hooaja võitjat Koit Toomet.

Lisaks põhiesinejale mängivad ka sel hooajal paroodianumbrite õnnestumisel olulist osa grimeerijad, stilistid, juuksurid, tantsijad ning laulu- ja näitlemisõpetajad.

Avasaate üllatavate ja humoorikate esituste seas on näiteks Hannaliisa Uusma “Absoluutselt” Marju Länikult, Edgar Savisaare “Kaunis maa” Lauri Liivilt, Silvi Vraidi “Nagu merelaine” Kristel Aaslaiult, The Cranberriese “Zombie” Luisa Värgilt ja palju muud põnevat.

Iga saate parim selgub kohtunike ja osalejate endi hinnete tulemusel ning võitja saab annetada 1000 eurot enda valitud heategevuseks.

Täiesti uue saatena on “Su nägu kõlab tuttavalt” põhisõule jätkuks esmaspäeviti kell 20 TV 3s alustav “Nägude kontroll” – lustlik pooltund, mis võtab humoorikalt luubi alla eelmise õhtu näosaate kõige säravamad või intrigeerivamad hetked. Sõbralikult nügivaid kriitikanooli lennutatakse nii esinejate ja laulunumbrite kui ka kohtunike ning saatejuhi pihta.

Saate “Nägude kontroll” juhtideks ehk kontrolörideks on Henry “Genka” Kõrvits ja Grete “Klenka” Klein ning alati ka üks väga sõnaosav üllatuskülaline.

--

Kes nad on, “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmanda hooaja osalejad?

MART MÜÜRISEPP

Noor ja andekas nukuteatri näitleja, muu hulgas võib teda näha peaosas lavastuses “Väike Gavroche”, kus ta kehastab Pariisi tänavapoissi. Lisaks on ta mänginud filmides “Vasha” ja “Vasaku jala reede” ning ka TV 3 sarjades “Päikese poole” ja “Unistuste agentuur”. Mardi arvates peaks tänapäeva näitleja lisaks näitlemisele suutma ka laulda, tantsida ja nukkudega manipuleerida, ning usub, et temas on kõik need oskused olemas.

KRISTEL AASLAID

Avalikkusele on Kristel tuntud meheliku Mišana sarjas “Padjaklubi”, kuid nüüd tahab ta televaatajatele näidata, et tegelikult on tema kesta all peidus palju muudki. Energiline neiu on aastaid tantsinud tantsutrupis Semiir ning laulnud on ta juba lapsest saati, praegu teeb seda rokkbändis Sierra Black. Kristel ei suuda siiani uskuda, et tema, veel aasta eest tundmatu Saaremaa tüdruk, teeb kaasa näosaates.

LAURI LIIV

Lauri Liiv sai tuntuks 1990ndatel ansambli Black Velvet solistina lauluga “17”. Lauri on mänginud väga paljudes muusikalides juba üle viieteist aasta, viimatine roll on Vanemuise lavastuses “Ooperifantoom”. Möödunud kevadel paljastas Lauri ka oma suurepärased karakternäitleja võimed teleseriaalis “Kartulid ja apelsinid”. Nii et laulmine, tantsimine ja näitlemine ei ole Laurile võõrad, ka naiseks kehastumine mitte – kõrgetel kontsadel tippis ta ringi muusikalis “Linnupuur”. Parodeerinud ei ole Lauri oma pika karjääri jooksul aga kedagi.

UKU SUVISTE

Uku Suviste on muusikast läbi imbunud – ta on aastaid edukalt õppinud muusikat Eestis ja USAs, võitnud auhinnalisi kohti võistlustel nii lauljana kui ka muusikakirjutajana, teinud kaasa mitmes muusikalis ning lisaks sellele on ta valitud Eesti seksikaimaks meheks. Saates ei karda Uku midagi, isegi mitte samaaegselt laulmist ja tantsimist, sest võhma taha Ukul asi ei jää, selleks on ta aastaid kõvasti sporti teinud.

MARJU LÄNIK

Üks Eesti parimaid naislauljaid. Neljakümne aasta eest tuli ta Otepäält pealinna, et alustada lauljakarjääri ning õige pea vallutas juba ka suure Nõukogude Liidu lavad, esines arvukatel kontsertidel ja festivalidel välisriikides ning võitis auhindu rahvusvahelistel konkurssidel. 2014. aastal pälvis ta panuse eest Eesti popmuusikasse Kuldse Plaadi. Marju esinemisgraafik on siiani tihe. Kellekski teiseks kehastumine on talle aga midagi täiesti uut, seda poleks ta osanud uneski näha. Marju ütleb, et kardab kohutavalt, kuid põnnama ei löö – ükskõik, kelle masin talle loosib, ta teeb ära.

LUISA VÄRK

Tuule tiibadesse sai Luisa saatest “Eesti otsib superstaari”. Ta on andnud lugematu arvu kontserte koos teiste lauljate ja muusikutega. Praegu kirjutab Luisa koos Mikk Tammepõlluga laule oma uue albumi jaoks. Saates kardab Luisa kõige enam sellised numbreid, kus tuleb samaaegselt laulda ja tantsida, sest siiani on ta seda teinud ainult Vanemuise teatri laval koeratüdruk Lottena.

JAN UUSPÕLD

Jan lõpetas Eesti Muusika- ja Teatri-

akadeemia lavakunstikooli 1998. aastal. Tema kontol on kümneid komöödia- ja draamarolle Eesti Draamateatris ning Vanemuises. Kümme aastat tagasi alustas ta “Ürgmehega” mononäitlejakarjääri, mis kestab tänini. Laulmine pole Janile samuti võõras. 1990ndatel kogus looga “Tramm nr 66” kuulsust bänd Luxury Filters, mille solistiks Jan Uuspõld oli. Möödunud aastal tuli ansambel taas kokku. Jan tunnistab, et näosaates osalemine on talle tegelikult tõsine väljakutse.

LIIS LEMSALU

“Eesti otsib superstaari” neljanda hooaja võitja Liis Lemsalu on õppinud

WAFis nii laulmist kui tantsimist. Ta on pisut kokku puutunud ka näitlemisega, nimelt võib Liisi peagi näha TV 3 ekraanil ühe peaosalisena Mihkel Raua kirjutatud näidendis. Saatesse tuli Liis suure õhinaga, sest tema arvates on väga huvitav kehastuda kellekski teiseks. Lisaks usub Liis, et läbi eri karakterite avastab ta ka endas uusi külgi.


Avasaade

Kes keda kehastab

- Kristel Aaslaid – Silvi Vrait

- Uku Suviste – Demis Roussos

- Jan Uuspõld – Mati Nuude

- Luisa Värk – The Cranberries

- Marju Länik – Hannaliisa Uusma

- Mart Müürisepp – Antonio Banderas

- Lauri Liiv – Edgar Savisaar

- Liis Lemsalu – Christina Aguilera