Pärast Indiat otsustas Sharma ringi peale teha tervele maakerale.
"Olen juba väiksest peale tahtnud maailma oma silmadega näha ja kui ma saan seejuures ka inimeste suhtumises midagi muuta, siis see on suur asi," rääkis ta särasilmi.

28. märtsil maandus Sharma Frankfurdis ja alustas sealt oma Euroopa-tuuri. Mehel on plaanis külastada aasta jooksul 41 riiki, Eestist suundub ta Venemaale.

"Usun oma südames, et oleme kõik üks pere," vastas ta küsimusele, kas üksinda sõites hirmu ei ole? "Ma ei karda, tean, et 99% inimestest on oma südames head ja kui teed midagi inimkonna heaks, siis saad ka midagi vastu."

Sharma kiitis lahkeid ka eestlasi, kes talle öömaja pakkusid. "Mul ei ole sidemeid ega raha, ma lihtsalt sõidan ja inimesed aitavad mind heast südamest."

Pärast Euroopat kavatseb Sharma sõita jalgrattal läbi Põhja- ja Lõuna-Ameerika, seejärel võtab ta ette Aafrika, Austraalia ja Aasia. Oma rattaretke kavatseb mees lõpetada 2020. aastal.

Ainuke asi, millest Sharma puudust tunneb, on perekond ja sõbrad. Õnneks on olemas Skype, mille kaudu saab ühendust hoida.

Kui sa tahad Sharma teekonnale kaasa elada, vaata tema kodulehte!