Edukalt läks Raulil veermiku osa ülesanne, kus võistlejad pidid üles leidma auto liikuvate osade vead, samuti hästi õnnestus stendimootori peal lahendamist nõudnud kompleksülesanne. Raskemaks pidas Raul aga auto elektriosa, kus tuli etteantud elektriskeemi alusel koostada vooluahel, ühendada tarbijad, juhtmed ja muud komponendid ning siis teha mõõtmisi ja arvutusi. „See oli võistluse kõige huvitavam ülesanne, seal oli rohkem mõtlemist ja nuputamist ka,“ selgitas ta.

Autoosakonna juhataja Jarmo Pajula kinnitusel on Raul silma paistnud heade erialaste teadmistega. „Asjatundlik noormees,“ kiitis ta. Vastne parim autotehnik meenutab aga, et huvi autode ja mootorite vastu tekkis tal aegamööda kuskil põhikoolis. „Ikka Žigulide ja põllumajandusmasinate peal sai pusitud. Kui oli vaja mingit viga parandada, siis ikka ise, ja nii ta on nüüd läinud,“ jutustas ta.

Praegu kolmandal kursusel õppiv noor autotehnik lõpetab kutsehariduskeskuse järgmisel talvel, kuid plaan edasiseks on tal juba valmis. „Tahaksin tagasi minna kodukanti, võib-olla ise väikse töökoja avada,“ arvas Võrumaalt, Meremäe vallast pärit noormees ja lisas, et kindlasti tahaks maale elama jääda.