Laadal pakuti peaaegu et kõike, mis ühe korraliku laada juurde ikka kuulub. Nii aia- ja põllusaadusi, kõikvõimalikku käsitööd ja süüa-juua. Rikkaliku kultuuriprogrammi naelaks pidasid laadalised Kihnu Virve ülesastumist.

Paunvere üllatab alati mõne uue ettevõtmisega. Seekord peeti maha kümnevõistlus, mis koosnes järgmistest aladest: kartulijooks, kõrvitsatõste, kapsatõuge, porgandivise, sibulasurumine, küüslaugupressimine, peediheide, kaalikahüpe, tomatiülevise ja lõpualana kurgitõkkejooks. Naistest võitis meeleoluka kümnevõistluse Terje Teder ja meestest Mikk Simmulmann.

Päris rohkesti kogunes raha ka annetuskasti, et järgmisel väljanäitusel aasta pärast avada Kaljo Kiisa kuju kellamees Lible rollis.

Tänavu oli laadal rekordarv kauplejaid, üle 800. Korraldajad olid meeldivalt üllatunud, et masuaeg ei vähendanud rahva huvi, vaid hoopis vastupidi. Müüdi 15 050 piletit, mis on ligemale poolteist tuhat enam kui aasta tagasi. Kõigi laadapileti ostnute vahel välja loositud Tuneesia reisi võitis Endla Hanson Tartumaalt.

Laada peakorraldajad olid Palamuse vallavalitsus ja Maaleht.