Võidutöö autor on tema ema sõnul ka ise suur kodumaiste piimatoodete austaja. Eriti maitsevad Renatale kohukesed, kohupiim ja kodujuust aga ka piim, millest emaga koos valmistatakse nii maitsvad piimakokteile kui kakaod. Kunstnik Ülle Ottokari poolt lehmale kantud kujundust lubas Renata kindlasti suve jooksul vanematega koos vaatama minna. Ja seda ta tegigi - käis lehmakest kaemas Vijandis.

Piimalehma tänavuaastase kujunduse autor Renata Kallasmaa külastas lehmakest tema eelmises peatuspaigas Viljandis.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul ongi piimalehmaga tutvust tegema oodatud eriti just lapsed, kellel on lubatud vanemate järelevalve all skulptuurile ka lausa selga ronida.

„Pole saladus, et piim ja piimatooted on kasvava lapse organismile äärmiselt vajalikud ja kasulikud. Seda, et piim on ka laste seas kõrgelt hinnatud, näitas muuhulgas ka Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja TNS Emorilt tellitud uuring, mille kohaselt joob 90% lastest regulaarselt piima,“ lisas Potisepp.

Kõik Põlva elanikud ja külalised on oodatud linna keskparki lehma uudistama ja lehmaga koos pilti tegema. Samuti läheb kõikide vahel, kes teevad lehmaga pilti ja laevad selle sotsiaalmeediasse kasutades teemaviidet #piimonsuperhea, loosi ka rikkalik kinkekott erinevate piimatoodetega. Pärast Põlva külastamist võtab lehm ette teekonna tagasi pealinna ja asub linlasi tervitama Balti jaama turul.