Piparkoogirallil olid lastele seltsiks fondi toetuseks loodud Klubi vabatahtlikud, kes tegid koos lastega põlled jahuseks, suu magusaks, maja piparkoogilõhnaliseks ja laste meeled rõõmsaks.

„Igaüks meist, kellel kipub teinekord “liiga külm ilm”, “liiga palju tööd”, “majanduslangus” või mõni muu kaheldava tähtsusega argimure reaalsustaju tuhmistama, peaks vahepeal oma igapäevarutiinist välja astuma ja nendele väikestele tegelastele otsa vaatama. Nendel lastel on sellistest inimväärse elu koostisosadest, mis paljudele meist on elementaarsed, nii suur puudus, et me ei oska seda unes ka näha. Enda elujärg on pärast sellist kogemust jälle kenasti õigesse perspektiivi loksutatud,“ jagas vabatahtlik Liis Narusk piparkoogirallil kogetud emotsioone.

„See on tõeline keelekümblus ja integratsioon piparkookide küpsetamise kaudu! Koos lastega teeme kõike seda, mis eestikeelsetes tavaperedes elavatele lastele on loomulik osa lapsepõlvest. Kvaliteetaeg ja koostegemised lapsega on kindlasti üks võimalus käitumisprobleeme ennetamiseks, toetades laste arengut ja toimetulekut tulevases elus,“ tutvustas fondi tegevjuht Triin Lumi ringsõidu eesmärki.