Minu Eesti! mõttetalgute Saaremaa koordinaatori Heidi Hanso sõnul ei erine Saare maakonnas registreerunute arv suuresti Eesti üldisest.

Kuressaare ametikoolis oli eilseks end interneti teel kirja pannud 23 mõtlejat, tragimad registreerijad on olnud ka Maali talu, Muhu ja Orissaare inimesed, kus mõtlejaid on vastavalt 9; 26 ja 12 ning vabu kohti 6; 74; 88, samuti on Kuressaares end Tulevikumuusika-nimelisse mõttekotta kirja pannud 25 kodanikku (veel on võimalus sinna registreeruda kümnel inimesel).

Sootuks mõtlejateta oli eile aga viis mõttekoda - Ruhnus, Torgus, Leisis, Köinastul ja Loode talus polnud end kirja pannud ükski inimene.

Üks kodanik soovib Eestit paremaks mõelda Lümandas ja üks ka Laimjalas. Pihtlas on endast märku andnud kaks ärksat inimest ning Pöidel ja Valjalas kolm. Kokku on mõttekodasid Saare maakonnas 19.

Lisaks on Torgu vallas jätkuvalt nii vilets internetiühendus, et isegi talgupäeval ei ole võimalik koolimajas internetisuhtlust sisse seada - kogu talgumõtteid sisaldav info tuleb hiljem paberil Tallinna saata.