Võistlustel sai kõigis kolmes osa-alas – jäljes, kuulekuses ja kaitses, positiivse tulemuse kokku kuus võistluspaari. Kahel paaril seekordne võistlus kahjuks ebaõnnestus.

Üks kohtunikest, kogu koeraspordimaailmas hästi tuntud Pentti Rapila kiitis meie koerte head jäljetööd. „Hästi koolitatud koerad, täiesti maailma tasemel,“ nentis Rapila. „Hindasin neid sama rangelt, kui ma olen hinnanud maailmameistrivõistlustel, see ju ikkagi rahvusvaheline võistlus.“ Rapila hinnangul oli Eesti esimene rahvusvaheline teenistuskoerte kolmevõistlus väga hästi korraldatud ning ta avaldas lootust, et võistlus tehakse ka järgmisel aastal. „Tuleval aastal on osalejaid ka kindlasti rohkem ja erinevatest riikidest,“ lisas Rapila.

Ka võistluse korraldaja Aivo Oblikase sõnul võib võistlusega igati rahule jääda. „Muidugi on kahju, et piiritaguseid koeri seekord nii vähe tuli,“ märkis Oblikas ja lisas, et huvi meie võistluse vastu oli siiski suur. „Kuna Eestis pole sellise tasemega võistlust varem tehtud, siis otsustasid nii mõnedki välisvõistlejad sel aastal vaid vaadata, kuidas me hakkama saame. Iga algus on raske ja eks me peamegi end sammhaaval tõestama.“ Oblikas rõhutas, et vaatamata sellele, et võistlusel osales vaid üks välismaalane, oli tegu rahvusvahelise võistlusega, mis läheb kirja ka ülemaailmse koerteorganisatsiooni FCI kalendrisse.

Võistlused korraldas klubi „Sportkoer“ koostöös Eesti Kennelliidu koerte koolitust koordineeriva koguga.