“Seekordne teema juhib tähelepanu sellele, et iga inimene moodustab oma vigade ja voorustega terviku. Nii nagu looduses, on ka inimese elus oluline tasakaal,” ütleb Lauri Luik, üks palvushommikusöögi juhte. Teemaga Terve inimene keskendume inimesele kui tervikule ning mida annab selliste tervikute mõju ühiskonna ja maa heaolule.

Hommikuse koosviibimise peakõneleja on arst ja onkoloog Anneli Elme. Kõneleb ka Eesti palvushommikusöögi toimkonna esimees ja Vineyard Tallinn koguduse pastor Miguel Zayas. Muusikat teeb instrumentaalansambel Trio Comodo.

Koosviibimise eesmärk on tekitada dialoogi kogu Eestit puudutavates küsimustes olgu need väärtushinnangud, noorsugu ja perekond. Palvushommikusöök on rahvusvaheline sündmus, mis toimub üle maailma rohkem kui 160-s riigis ning igal aastal ka Euroopa Parlamendis. Eestis toimub palvushommikusöök lisaks Tallinnale veel mitmes Eesti linnas, suurim neist jaanuari alguses aset leidev Lõuna-Eesti palvushommikusöök Tartus.

Eesti palvushommikusöök sünnib Eesti Evangeelse Alliansi ja Eesti Kirikute Nõukogu koostöös tegevtoimkonnaga, mida juhivad pastor Miguel Zayas, vaimulik ja eetik Meego Remmel ning misjonär Triin Rait.