OÜ Väinamere Liinid teatel väljus teisipäeval kell 6.20 lisareis Kuivastust, Virtsu sadamas on aga sõidukitest tekkinud järjekord.

Sõru-Triigi liinil toimuvad teisipäeval väljumised Sõrult kell 5.30, 8.30, 11.30, 14.30 ja 20.30 ning Triigilt kell 7, 10, 13, 16, 19 ja 22.

Praamiliiklus katkes mandri ja Hiiumaa vahel pühapäeval, kui veetase langes võrreldes keskmise näitajaga 50-80 sentimeetrit.

TTÜ Meresüsteemide Instituudi ennustuse kohaselt püsib madal veeseis, mis tähendab, et laevaliiklus liinil tõenäoliselt niipea ei taastu.Liikluskatkestuse aegsed Rohuküla-Heltermaa liini e-piletid kehtivad Kuivastu-Virtsu ja Triigi-Sõru liinil. Ühe piletiga on võimalik läbida mõlemad liinid. Infot hetkeolukorrast üleveoliinidel saab www.tuulelaevad.ee

Hiiu Maavalitsuse teatel toimuvad teisipäeval Tallinn-Kärdla-Tallinn lennuliinil lisareisid väljumisega Tallinnast kell 15.45 ja Kärdlast kell 16.30. Reisile kehtivad tavapärased piletihinnad. Lennujaama buss väljub Kärdlast kell 16.00.
Bussiliiklus Hiiumaa ja mandri vahel on katkenud.

Eile alustas Virtsu sadamast teekonnale Heltermaa-Rohuküla liinile parvlaev Harilaid.

Jääteede hoidmiseks sõidab laev Virtsustringiga ümber Saaremaa ja Hiiumaa. Jääolud ei võimalda antud hetkelveel prognoosida Harilaiu kohalejõudmise täpset aega.

Väinamere Liinide hinnangul on tegu viimase aastakümne erakorralisimate veeoludega.