Kuressaare linnaliinidel tõuseb täispileti hind 50 sendilt 55 sendile, sooduspilet õpilasele, sügava puudega isiku saatjale, puudega lapse saatjale aga 30 sendilt 40 sendile. Õpilase kuupilet kallineb seitsmelt eurolt kaheksale eurole ja tavaline kuupilet hakkab senise 12 euro asemel maksma 13 eurot.

Saare maavalitsuse arendusnõunik Karl Tiitson ütles, et seoses riigieelarvelise toetuse osakaalu vähendamisega ja reisijate vähesuse tõttu muutub bussiliiklus mitmel liinilõigul hõredamaks ja mõnele liinilõigule tuleb buss edaspidi vaid tellimuse korras. Nii jääb 1. septembrist reise vähemaks Valjala–Kõnnu–Valjala, Aste–Kaisvere–Aste, Tornimäe–Kõrkvere–Tornimäe ning Kihelkonna–Veere–Kihelkonna liinilõigul.

Juba 1. juulist hõrenes bussiliiklus reisijate vähesuse tõttu Kuressaare ja Suure-Rootsi ning Kuressaare–Sandla–Tõlluste liinil. Samas muudeti Kuressaare–Kallemäe–Valjala ja Kuivastu–Liiva–Orissaare–Tornimäe–Pöide–Laimjala–Kuressaare liini laupäevaseid sõiduplaane, suunates need liinid läbi Tõlluste ja Sandla.