Väli teeb Pihtlas nädalas korra umbes 900 liitrit õlut ja nii on see olnud ligi 18 aastat. Hariduselt on mees hoopiski masinaehitaja, kuid õlletootmise kogemuse sai ta nõukaajal, kui töötas tollal kogu Eestis tuntud Varma õlletehases. 1980. aastate teisel poolel jõudis ta viis aastat ka selle juhina töötada.

Pihtla kesvamärjukese kuulsus on jõudnud kaugele. Kohalikud teavad rääkida, et kui turistid sinna kanti satuvad, siis on üheks nende lemmikküsimuseks kindlasti, kuidas leida teed Pihtla õllekotta.

Väli kasutab ta oma toodangu iseloomustamiseks sõna "taluõlu", sest tootmisel rakendatav tehnoloogia on sama, mida vanasti kasutati Saaremaa taludes. Praegu on Pihtlas valmiva taluõlle kangus 7,6 kraadi, see on kangem kui kunagi Varmas toodetud väga kuulus Saaremaa õlu.

Saaremaal on Pihtla õlletoa toodangut võimalik osta kolmes kohas: koduvalla Kaali trahteris, Mustjala pangal ja Angla tuulikute juures. Suvel turustatakse seda ka Mandri-Eestis toimuvatel laatadel.