„Tänane sõit oli korraga nii raske kui ka kerge. Tempo oli üleval terve võistluse jooksul ning vahetult enne lõppu nägin, et pean midagi tegema,“ rääkis lõpusirgel rünnanud võitja. Tema sõnul olid tiimil Estonian Cycling Weekendi suhtes kõrged ootused ning need ka täideti.

„Kolmas koht on täna pigem ikka võidunäoline, sest teised kaks vastast olid lõpus minust kindlalt üle. Juhtusin sõidu jooksul õigetesse kohtadesse ning hindasin olukorda ja võimalusi õigesti,“ kommenteeris parima eestlasena lõpetanud Indrek Rannamaa.

Sõit Lõuna-Eesti maastikul kulges kena ilma ja arvukate pealtvaatajate saatel. Pärast 1. vahefinišit Liival, kui sõidetud oli 27 km, õnnestus 17-mehelisel juhtgrupil end ülejäänutest lahti sõita. Seesama grupp jäi sõidutempot dikteerima sisuliselt distantsi lõpuni, venides lõpukilomeetritel küll veidi pikemaks. Poodiumikohad selgitati välja lõpusirgel.

SEB 30. Tartu Rattaralli lõpetab kolm päeva kestnud Estonian Cycling Weekend 2011. Täna sõideti kaks distantsi, 135 km ja 65 km. Startijaid registreerus 2070 pikemale ning 2134 lühemale distantsile.