„Eelnevatel aastatel olnud situatsioonülesande näitlejaga asendasime iseseisva avaliku esinemisega,” selgitas Orvet. Ta lisas, et žürii ootab põnevusega, milliseks kujunevad noorte etteasted sekretäritööst.

„Eesti kutseõppeasutused teevad tublit tööd, mida näitavad ka Eesti Juhi Abi Ühingu läbiviidavate kutseeksamite tulemused,” märkis Orvet. Tema sõnul on sekretäritöö aluseks inimese iseloomuomadused ja hoiakud ning koolist saadav haridus on katus edukale karjäärile. „Ei ole maailmas toredamat ametit, kui olla oma armsas organisatsioonis sekretär, seda esindada ja toetada,” ütles Orvet.

Tänavustel võistlustel võtavad mõõtu 22 kutseõppurit Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist, Pärnumaa Kutsehariduskeskusest, Tartu Kutsehariduskeskusest, Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist ja Tallinna Majanduskoolist.

Sekretäride kutsevõistlust Tippsekretär 2014 korraldab SA Innove koostöös Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli ning Eesti Juhi Abi Ühinguga. SA Innove koordineerib alates 2006. aastast noorte kutsemeistrivõistlusi Eestis ning abistab koostööpartnereid võistluste korraldamisel ja teavitustöös.

Sihtasutus Innove on üld- ja kutsehariduse valdkonna ja hariduse tugiteenuste kompetentsikeskus ning Euroopa Liidu toetuste vahendaja. Sihtasutus loodi 2003. aastal Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas.