Laupäeval, 12. augustil saab toidunautlemise kõrval näha teadust ja kuulata leelot. Pühapäeval, 13. augustil on neljas kohvikus peräpütüpäiv ehk järelpidu, pakutakse seda, mida pakkuda veel on. Igas kohvikus on müügilett või talupood, saab kohalikke maitseid kaasa osta.

Kostipäeva kohvikute seas on uusi tegijaid kui ka kogenud meeskondi. Avatud on 12 kohvikut: Järveveere (Beresjes), Kivilille (Toomasmäel), Inara vanavalgõ kohvitarõ (Mikitamäel), Maagõkõnõ (Saaboldas), Ilmailu (Kolossovas), Obinizza (Obinitsas), Puhkemaja puhvet (Obinitsas), Rikka Ivvani „Tatrik“ (Küllätüväs), Tsässona man (Tobrovas), Nopri talu (Kärinäs), Andri-Peedo (Kimalasõs), Lillemäe moro (Saagris Luhamaal). Kogenud külalistel on usutavasti oma lemmikud välja kujunenud, kuid soovitame külastada ka uusi kohti – Järveveere, Kivilille, Ilmailu, Puhkemaja puhvet, Andri-Peedo. Pühapäeval ootavad külalisi Inara vanavalgõ kohvitarõ, Maagõkõnõ, Obinizza ja Tsässona man.

Laupäeva õhtut saab pikemalt veeta kas kohvikus Maagõkõnõ või Treski küünis kostipäeva kirmasel. Küünis esineb kohalik Nedsaja küla bänd, mis praeguseks on tuntust kogunud mitmel pool väljaspool Setomaad.

Sel aastal toimub kostipäiv viiendat korda. Et nii suurt üritust hästi korraldada, siis selleks on seljad kokku pannud kaks Setomaa MTÜd – MTÜ Setomaa Turism ja MTÜ Seto Käsitüü Kogo. Pärast selle aasta üritust hakatakse üheskoos koostama ka kostipäeva kohvikute retseptiraamatut.

Seto Külävüü on turismimarsruut, mis kulgeb Võõpsust Luhamaani.