Järgmisena asutas Simson Lambaristi ja selle kolm järku. Ennast autasustas ta Lambaristi III järguga vee- ja kanalisatsioonitorustiku väljaehitamise eest. "See on maal ikka suur asi, kui ei pea enam õues sital käima ja kaevust vett tooma," tõdes kunstnik.

Lambaristi III järgu ordenit oli ta valmis kinnitama ka oma kalli kaasa rindu. "Üks järk iga lapse eest," selgitas ta. "Aga naine ütles, et tema vähemaga kui esimene järk ei lepi, ning põlgas ära."

Kõige värskem Simsoni aurahadest on Selge Pea Rist, mida annetatakse võitluses viina kui igipõlise vaenlasega üles näidatud vahvuse eest. Ka see orden ehib autori enda rinda, kuhu ta kinnitati Jõhvi linna juubeli ajal.

Pärast Mihkel Raua kirjalikku pihtimust oma kainusest kaugel elatud noorusest on Simson otsustanud selle - järjekorras kuuenda - ka talle annetada. "Üks tuttav on mul veel, kes juba üheksa aastat ei joo, aga ma ei tahaks talle Selge Pea Risti anda, enne kui ta ükskord ka tulnukate jutu ära lõpetab," muigas Simson, kinnitades, et vaeb oma teenetemärkide väljaandmist hoolega.