Sobiva jõuluvana DNA-ga ja valge habemega mehi kirjutas meie üleskutse peale kokku 26!

„Oleme väga tänulikud kõikidele kohalikele inimestele, kes kiirelt meie üleskutse peale reageerisid ja aitasid jõuluvanasid leida ning sama olulist rolli on mänginud ka meediakanalid, kes aitasid kaasa suure südamega jõuluvana leidmisele. Siiras tänu meie poolt,“ ütles Triin Lumi, SEB Heategevusfondi tegevjuht.

Endiselt on mure Raplamaal asuva Juuru perekodul, sest neid eelmisel aastal külastanud jõuluvana läks sõjaväkke, nüüd otsime tema asemele uut kingikoti toojat ja laste salmide kuulajat.

Juurus oodatakse jõuluvana juba sel pühapäeval kell 18-19 vahemikus ning kõik jõuluvanad, kes ei planeeri viimasel hetkel kaitseväega ühinemist, on oodatud endast teada andma aadressil info@heategevusfond.ee või Juuru lasteküla juhataja telefonil 5628 10 90!

Jõulusoovide puu projekti raames koguti sel aastal kokku enam kui tuhande Eesti asendus- ja turvakodudes elavate lapse jõulusoovid ning riputati need www.heategevusfond.ee/joulupuu paiknevale jõulupuule. Selle nädala kolmapäeva õhtuks olid annetajad suurelt jõulupuult kõigi laste individuaalsed kingisoovid üles leidnud ning nüüd võivad lapsed jõuluvana oodata.

Annetajatel on võimalik jõulupuu internetikeskkonda sisenedes vaadata, millise kingituse jõuluvana annetaja abiga lapse kingipaki sisse pani.