Šokolaadifestivalil saab suu magusaks
Nii võisid soovijad maalida omale meelepärase pildi naturaalsetest toiduvärvidest martsipani südamele.
Samuti sai proovida erineva maitsega šokolaadifondüüsid.
Kel aga tekkis tahtmine ise kätt külge panna, sai šokolaadifondüüd valmistada Toiduakadeemia proffide käe all.
Siit ka Toiduakadeemia šokolaadifondüü retsept
Vaja läheb:
600 g šokolaadi
300 ml vahukoort
100 g võid
sorts brändit või likööri
lemmikpuuvilju
10 sõpra, kes aitaks selle ära süüa
Sulata šokolaad vesivannil, sega juurde toasoe või ja koor. Vala šokolaad fondüüpotti. Pese ja puhasta puuviljad ning lõika ca 2x 2cm kuubikuteks. Aseta puuviljad eraldi vaagnale. Fondüüpoti alla pane teeküünal, siis seisab šokolaad soe ja pehme. Söömisel kasta puuviljakuubik pehmesse šokolaadi ja naudi.
Šokolaadifestival kestab kella 18-ni, nii et kiiremad jõuavad veel fondüü valmistamist õppima minna ning parimaid šokolaaditooteid mekkida.