Reede öösel vihmahood eemalduvad. Päev näitab taas päikest ja saju võimalus on väike Ülemäärane kuumus ajutiselt leevendub ning sooja on öösel 13..18, päeval 24..26°C, rannikul on paar-kolm kraadi jahedam.

Laupäev on kõrgrõhkkonna servas selge ööga. Päev on enamasti päikeseline ja uuesti kuum. Sooja 25..30°C, vaid rannikul on pisut lahedam. Õhtul muudab Läänemerelt lähenev madalrõhulohk õhumassi ebapüsivamaks, saartel pilved tihenevad ning suureneb hoovihma ja äikese võimalus.

Pühapäeval suundub madalrõhulohk üle Eesti. Öösel ja hommikul sajab hoovihma ja on äikest. Sooja on 15..19°C. Päeval lääne poolt alates pilved hõrenevad ning vihmahoogude ja äikese võimalus on veel enamasti Kagu-Eestis. Kuumus taandub ja sooja on 22..25, rannikul kuni 19°C.

Esmaspäev on tugevneva kõrgrõhkkonna hõlmas sajuta. Õhk on värskem ning sooja on öösel 10..15, rannikul kuni 17, päeval 21..23, rannikul alla 20°C.

Teisipäev püsib sajuta. Sooja on öösel 8..13, rannikul kuni 16, päeval 24..26, rannikul 21°C.

Kolmapäeval võib kõrgrõhkkonna ülekaalu korral sajuta ilm jätkuda. Kui õhuvool lõunakaarest niiskust juurde toob, siis suureneb hoovihma ja äikese tõenäosus. Aga õhutemperatuur peaks igal juhul südasuvele kohane olevat.