Järvel on piirirežiimi ala tähistatud kollaste hoiatussiltidega 100 kuni 200 meetriste vahedega. Olge tähelepanelikud ja vältige hoiatussiltidest edasiliikumist keelatud piirirežiimi alale.

Endiselt keelatud järvejääl liikumine mis tahes transpordivahenditega Piirissaare ja Uhtinina vahelisel alal, Salusaarele ligemale kui 100 meetrit ning ojade ja jõgede suudmetele lähemal kui 20 meetrit. Järvejääle ning Narva veehoidlale on keelatud minna sõidu- ja veoautodega ning traktoritega.

„Mitme maastikusõidukiga jääl liikudes hoidke kindlasti turvalist pikivahet, mis võimaldaks õigeaegset pidurdamist. Teekonna valikul eelistage juba sõidetud jälgi ning vältige rüsijääd või selle ületamist, sest seal on jäätumine kohati ebaühtlane. Ka sõidukiiruse osas arvestage jää struktuuriga vältimaks õnnetusi,“ soovitas Lõuna prefektuuri piirivalvekapten Mati Mikson.

Jääoludega saab tutvuda enne järvejääle minekut Politsei- ja Piirivalveameti koduleheküljel. Ühtlasi tuletab Lõuna prefektuur meelde, et järvele väljumine transpordivahendiga tuleb alati registreerida lähimas kordonis. Kordonite kontaktid leiate samuti Politsei- ja Piirivalveameti kodulehelt.