Kasuperesid aitava heategevusliku MTÜ Igale Lapsele Pere eestvedaja Jane Snaithi sõnul rõõmustavad neid igasugused raamatud. “Lapsed on tänulikud nii uute kui ka hästi hoitud vanemate seiklus-, muinasjutu-, pildi-, luule-, õppe- või mistahes teiste eesti- ja venekeelsete raamatute üle. Raamatud ja ühine aeg nende lugemisel loob lapsele positiivse kontakti oma uue perekonnaga.”

Kampaanias saab osaleda, kogudes lastele mõeldud raamatud kokku ja saates need pakiautomaadi kaudu sorteerimiskeskusele Aarete Laegas, kes saadetised sorteerib ja MTÜ-le Igale Lapsele Pere üle annab.

Selleks tuleb kõik saadetavad teosed panna ühte pakki, märkida pakile märksõna "Uuele ringile" ja toimetada pakk SmartPOSTi pakiautomaati, mis asuvad kaubanduskeskustes üle Eesti. Automaadi puutetundlikult ekraanilt tuleb valida "Heategevus" ning järgida automaadi edasisi juhtnööre.

Kõik esemed peavad olema pakitud üheks saadetiseks ning paki maksimaalsed mõõtmed ei tohi ületada suurima kapi mõõtmeid (60x36x60cm). Kui pakk on pakiautomaadi lubatud mõõtmetest suurem, võib selle toimetada otse MTÜ Aarete Laegas sorteerimiskeskusesse (aadressil Madala 3, Tallinn).

Paki saatmine SmartPOSTi kaudu maksab kampaania raames 1€, sõltumata kapi suurusest. Itella SmartPOSTi müügi-ja turundusjuhi Alice Vergi sõnul on saatekulu sümboolne ja aitab vältida olukorda, kus automaati mõtlematult või pahatahtlikult kasutataks. Kogunenud tulu antakse üle MTÜ-le Igale Lapsele Pere, et katta nende poolt peatselt väljaantava tõlkeraamatu “Poiss, keda kasvatati nagu koera” kulusid.