"Kuigi ma natuke aimasin, et aeg töötab kuuse kasuks, ei osanud niisugust tuntust küll ette kujutada. Virisemist oli ju parasjagu selle asja ümber."

Erilist rõõmu teeb kunstnikule asjaolu, et Rakvere puu on maailmaareenile sattunud kõrvuti nende linnadega, mille rahalised võimalused palju paremad. "Kui on hea mõte, töötab see ka rikaste konkurentsis," ütleb Suur ja tunneb rõõmu, et tal õnnestus Rakvere pühadepuu siduda taaskasutusega.

Mingit suurt muutust kuuse populaarsus linnakunstniku ellu kaasa pole toonud. Veel. "Autogramme ei pole siiani küsitud. Eks ta (kuusk - toim) korjab alles kuulsust," naerab omapärase jõulupuu väljamõtleja.

Samas on Teet Suure telefon pidevalt kas kinni või heliseb - muudkui päritakse kuuse kohta.

Kuidas tunneb end kuulsusesäras kuuse püsti pannud meeskond? Suure sõnul pole ta Rakvere ametikooli poiste ja nende õpetajatega pärast tööde lõppu näost-näkku kohtunud, küll aga teab, et poisid elavad kuuse tähelennule kaasa. Jõulupuud püsitades ei osanud nad igatahes küll ette aimata, mida korda saadavad.

Kas tulevaks aastaks on mõni hea ja huvitav mõte juba tallele pandud, ei saa küsimata jätta. "Mõtete puudust mul pole," teatab Teet Suur ja loodab, et edaspidigi õnnestub Rakvere linna jõulukuuske püstitades arendada kasulikku koostööd ning kellegi oskusi ja kuldseid käsi ära kasutada.