Ühe kuudi aitavad tööõpetuse tundide raames valmis ehitada Ristiku Põhikooli õpilased. Materjal selle valmistamiseks jõuab kooli homme pärastlõunal.

"Võtame kuudiehitamise ette 9. klassi poistega. Ühelt poolt pakub see neile võimaluse omandada algteadmisi maja, olgugi et väikese, ehitusest ning võib-olla otsustab mõni just selle mõjul kutsekooli ehituseriala õppima minna," selgitab Ristiku Põhikooli tööõpetuse õpetaja Jürgo Nooni. Teisalt loodab ta, et lapsed, kes kuudiehituses osalevad, ei jäta oma hilisemas elus kunagi ühtegi koera hooletusse.

Kampaania korraldaja Risto Kask aga hellitab lootust, et Nordic Houses KT OÜ eeskuju on nakkav ning julgustab teisigi ettevõtjaid abi pakkuma.

Praeguseks on ettevõttel mõned kuudid juba valmis ning õige pea viiakse need varjupaikadesse. Millistesse täpselt, ei ole veel teada, kuid see selgub lähipäevil koostöös varjupaikadega.

Kampaania, mille tulemusel loodetakse valmis saada 50 koerakuuti, kestab veebruari lõpuni. Omapoolse rahalise panuse saab igaüks anda, helistades telefoninumbril 900 1212 (ühe telefonikõne hind on 2 eurot) või kandes raha MTÜ Aita Nõrgemat arveldusarvele a/a 10220093334016. Tänu headele annetajatele on mittetulundusühing praeguseks kogunud juba 5000 eurot.