70 aastat hiljem, 2014. aasta 7. juunil, otsiti Randivälja külaseltsi algatusel haud üles ja kaevati kaitseministeeriumi esindaja Arnold Undi juhendamisel säilmed välja. Paraku pole ka kapo võetud DNA-proovide alusel õnnestunud siiani tapetuid tuvastada.

Info sõjahaua olemasolu kohta jõudis Randivälja külaseltsini tänu Paul Raudsepa mälestusteraamatule "Pulma Pauli pajatused 1924-1958", mis ilmus 2014. aasta kevadel.

"Istusime üleval Pulma talu toas ja arutasime, mis me elust edasi saab. Järsku nägime läbi akna, et Kivissaare poole tuleb sõjaväekolonn. Selle ees, taga ja külgedel olid püssidega Vene sõjaväelased, keskel aga kuus Saksa mundris meest, varrukatel sinimustvalged Eesti vapid. Kolonn sammus Kivissaare õuest läbi otse lähedal asuvasse metsa. Peagi hakkas sealt kostma kisa, karjeid ja püssipauke," kirjeldab mälestuste autor, värvika elukäiguga Paul Raudsepp ehk Pulma Paul 1944. aastal Randivälja külas aset leidnud tragöödiat.

Toona end nii sakslaste kui ka venelaste eest metsas varjanud 20-aastane noormees mattis salaja koos isa ja kahe külamehega sõjamehed maha ja tähistas haua sealsamas kasvanud haavapuusse lõigatud ristiga. 1990ndatel üritas ta seda kohta üles otsida, kuid tulemuseta.

Tundmatute sõjameeste säilmed maetakse Tori kalmistu sõjameeste hauaplatsile ühishauda. Tseremooniat korraldavad Tori vallavalitsus, Randivälja külaselts, Eesti sõjameeste mälestuskirik, Kaitseliidu Pärnumaa malevkond ja Tori kool.

Randivälja külaseltsil on kavas Kivissaare metsatukas asuv mõrvapaik ka mälestuskiviga tähistada.