Neil on oma turutädid, kes head ja paremat pakuvad. Mõnel on oma pesagi ja toidupotsik. Suvel käib turul palju rahvast ja elu tõesti polegi nii halb.

Nüüd on suvi läbi ja õnneks on neid inimesi, kes märkavad ja paluvad abi kassi eest, kes muud peale "turuelu" ei tunnegi.

Türi turukassilgi on oma pesa, turutädi ja isegi toidupotsikud. Aga kahjuks sellest ei piisa. Turukassil olid kirbud, silmad jooksevad, karv on pulstunud ja karvutud laigud üle keha. Turukass olevat seal elanud juba aastaid, aga iga üleelatud talve ja külmaga muutub tema tervis aina halvemaks.

"Me ei ole kindlad, kas ta sellises seisus seal järgmist talve üle elab. Tegemist on sõbraliku kassiga, kes väärib oma kodu ja oma hoolitsevat perekonda," kirjutab Pesaleidja. Ning palub: "Kui sul on kodus vaba nurgake või vannituba, kus turukass saaks ajutiselt oma tervist kosutada või peaks kusagil leiduma üks heasüdamlik inimene-perekond, kes tahaks meie armsale turukassile päriselt kodupakkuda, siis sellest teada e-postiaadressil airike@pesaleidja.ee. Meie omalt poolt hoolitseme selle eest, et tal on olemas vajalik arstiabi, söök jms."

Turukiisu väärib täisväärtuslikku elu. Just sina saad kaasa aidata tema uuele algusele!