Teisipäeval jääb madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle serva mööda liigub üle Eesti hoogsajupilvi, tihedam on sadu Lõuna-Eestis. Puhub tugev loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 9..15°C , päeval 15..19°C.

Kolmapäeval on Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, mis surub Karjalas pöörleva ja nõrgeneva madalrõhuala Eesti suunas liikuma. Öösel on sajuhooge hõredamalt, päeval püsib ilm vihmane, eriti just Põhja-Eestis, Lõuna-Eestis on hoovihm kohatisem. Tuul on nõrk ja muutlik. Õhutemperatuur on öösel 8..12, meretuulega rannikul kuni 15°C, päeval 15..19°C.

Neljapäeval võib maapinnalähedastes kihtides kõrgema rõhuaga ala tugevneda. Kuid kõrgemate õhukihtide tsüklonaalne väli loob soodsad tingimused rünksajupilvede arenguks ja seetõttu kuivale ilmale veel loota ei saa. Õhutemperatuur on öösel 8..13, meretuulega rannikul 15°C ümber, päeval 17..20°C.

Reedeks on Skandinaavia ja Soome põhjaosas kõrgrõhuala, kuid tänastel andmetele ei jõua see üle Soome lahe meile laieneda ja lõuna poolt avaldab meile survet madalrõhuala põhjaserv. Nii tuleb jätkuvalt leppida sagedaste vihmahoogudega. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 17..20°C.