Hannes Võrno

Armastatud telenägu Hannes Võrno pidi minema Kreeka ringreisi giidiks, kuid lennukile ­istumise asemel tuli arstide juurde minna.
Loe edasi...

Rekordhaug, mille tõmbas Tartumaal Keeri järvest 2. märtsil Valeri Bodin. Haug kaalus 22,7kg.

Kolmapäeval püüdis harrastuskalastaja Tartumaal Keeri järvest haugi, mis kaalus 22,7 kg ning on teadaolevalt suurim harrastuspüügivahenditega püütud haug Eestis.
Loe edasi ...

Maaeluminister Martin Repinski reedene pressikonverents oli Kristo Mäel viimane selles majas korraldada.
avalike suhete osakonnajuhataja Kristo Mäe ja ministeerium sõlmisid esmaspäeval kokkuleppe ning Mäe lahkus töölt päevapealt. Esmaspäeva õhtuks olid kadunud ka Mäe kontaktid ministeeriumi koduleheküljelt.

29. juulil keelasid võimumehed Naissaare legendaarsel rongijuhil Peedol ehk Petkal krõbedate ähvardustega rongiga raudteel inimeste veo. Mis on
aga ilma ühe oma sümboli, rongita, küsib ajalehes Harju Elu Ülo Russak.

Operatsioonipäeva algus
Arste ja õdesid solvas riigikogu liikme Marianne Mikko arvamus, et riigikogulase öötööd meditsiinitöötaja öövalvega võrrelda ei saa, kuna seadusemuudatuse puhul peab tähelepanu täielikult fokuseeritud olema.

Anika Mõrd koos lapselapsega.
Kuue lapse vanaema, 49aastane Anika Mõrd lubas kord vanimale lapselapsele, et tema ei sure. Seitsme aasta eest avastati tal
, mille ravimiseks vajalikku ravimit haigekassa ei rahasta.

Martin Repinski
Minister Repinski avab laupäeval Maalehele antud intervjuus uute skandaalide tagamaad, rääkides oma seotusest kahtlase kindlusjuhtumiga ning selgitab, miks ammuse kriminaalasjaga ise välja ei tulnud.

Merisutt
Hiiumaa kalurid saavad pea iga päev juba oma võrkudest mõne haruldase kala kätte.

Daldõkani jõgi.
Venemaa põhjaosas Norilski linna lähedal voolava Daldõkani jõe vesi on šokeerivalt punane. Kohaliku elu aktivistide sõnul on tegemist tööstusreostusega.

Saaremaal
vallas Nässuma külas möödunud reedel sünnipäeval viibinud külalised tegid koos politseiga naabertalus purjutanud ja sinna omavoliliselt sisse tunginud noortele haarangu.