Karges kevadises kirikus astusid lavale Pilistvere noortekoor, Ele Millistfer ning duett: Eva-Lotta Vunder/Maria Gertsjak Viljandist ning trio Merje Kägu-Jana Abzalon-Teet Kaur Tallinnast.

Kõlasid laulud sõprusest ja hoolimisest ning uued seaded vanadest kirikukoraalidest.

Kontserdi taustal peeti mälestushetked meenutamaks oma kodukandi aktiivset panustajat, rõõmsameelse Marie-Helene Pruuni, kelle traagilisest hukkumisest möödus kaks aastat.

Marie-Helene õde Marliis Newsome oli ise nii panustaja kui kuulaja rollis- tema käe alt tulid kontsertplakati kujundus ja flaier: "Mitmel on suurem ramm, üheskoos tehes jõuame palju enam ja tööst saab nauding. Mind aga rõõmustas eriti see see, et laulusõnade läbiv sõnum oli ülistus Jumalale. Olen tänulik kõige eest – mis oli, mis on ja mis tuleb. Õhus oli sel päeval ja õhtul nii palju armastust!"

See, et Pilistveres volbriralli hoopis rahulikuma ja kultuurilisema üritusega asendatakse tegi rõõmu ka "Teeme Ära!" Pilistvere noortekoori lauljale ja talgujuhile Maarja Okasele, sest just 1. mail peetakse sealkandis alati traditsioonilisi kevadtalguid: "Sel aastal oli talgulisi tublisti üle 25, enamuses noored. Toimetasime lausa mitmel objektil: Pilistvere Rahvamaja ümbruses, Vabadussõja mälestusmärgi juures ning ka küla keskel – sinna seati üles suur käsitöö punutis: kohvikann koos tassiga. Lisaks töörõõmule saime talgusuppi ning Pilistvere vanaemaVilma vabariigi parimaid liha-ja moosipirukaid! Oli ka lustimist ja lõbu ATV-ga, tögamist ja tagaajamist. See käib nooruse juurde!”

Päevatöö tulemiks said läikimalöödud küla ja rontväsinud talgulised.