Kõige rahvarohkem oli Randvere koolimajas paiknev valimisjaoskond number kolm. Eks ka sellepärast, et kui ajakirjanik seda väisas, oli ilm veel suhteliselt talutav.
Oli näha, et oma häält andma tuldi peredega, vanaemad-vanaisad, emad-isad ja peenike pere, lisaks veel hulgaliselt koeri, keda siis vaheldumisi õues valvati, senikaua, kui teised valimiskasti juures käisid. Erinevate põlvkondade vahel kostis veel valimisruumi sisenedeski vaata et maailmavaatelisi vaidlusi erakondade ja nende liikmete Riigikokku sobivuse osas. Tundus, et Viimsi kandi inimeste seas jäid eelistatuimateks need n-ö omakandi kandidaadid, keda kas siis isiklikult või kaude tuntakse-teatakse.
Valimisjaoskond nr. 2 asus Viimsi keskkoolis Haabneemes ja seal õnnestus kohata vaid mõnda üksikut hääletajat. Ja mida õhtu poole, seda kõledamaks ka ilm muutus. See võis olla ka põhjuseks, et Viimsi vallamajas koha sisse võtnud valimisjaoskond nr. 1 oli kella nelja paiku sootuks inimtühi.
Statistika näitab, et lõviosa n-ö õigel valimispäeval hääletamas käinutest tegidki seda pealelõunasel ajal ajavahemikus kell 14-16.