Jupiter aga kingib häid rahvusvahelisi suhteid ja õnne välisreisidel ning annab hariduslikus mõttes pidevat enesetäiendamise soovi, avatust ja püüdlust õiglusele. Taoline hea Jupiter on näiteks Mihhail Sergejevitš Gorbatšovil, kellel on Päikese ja Jupiteri trigoon, mis on parim aspekt, aga kelle Saturn on halvasti valgustatud. Jupiteril on suure hinge, mahatma tähendus.

Saturn seevastu tegeleb stabiilsuse ja süsteemi hoidmisega, paneb piirid paika, lõpetab edukalt kõik vaidluse all olevad teemad, soosib ka põllumajandust ja loob üldisemalt turvatunde. See planeet on Gorbatšovil kõige viletsam. Seevastu näiteks Vladimir Putinil on Saturn kõige paremini näidustatud ja just Jupiter kõige viletsam, seega on ta täielik vastand Gorbatšovile.

Saturn võib inimest kallutada äärmuslikku konservatismi, mida me Putini Venemaa arengus täheldame – on tunda teatud nostalgiat ja ihalust sotsialismi ning tsarismi järele, seistes samas silmitsi röövkapitalismiga – mis kummaline sümbioos mineviku iganditest!

Milliste planeetidega paistavad silma meie presidendikandidaadid ja ka inimesed, kelle nime on seoses kandideerimisega välja käidud, sellest loe värskest Maalehest.