Tuleb roheline (sinine) puulammas, kelle lisaomadused on samad mis senisel Hobusel. Põhiline erinevus seisneb selles, et hobuseaasta esindab päevast aega, mil töödel ja tegemistel on aktiivsuse tipp ning elutempo kiire.

Lamba puhul on tegu õhtuse ajaga – nii umbes kl 18–24, mil tuttavate ja sõprade seltsis võetakse kokku päeval tehtud tööd ja toimunud sündmused.

Jäär 21.03.–20.04.

Elu siht selgem

Aasta esipool kuni augusti keskpaigani tõotab tulla huvitav. Täpselt nii kaua liigub õnneplaneet Jupiter tema armastuse märgis Lõvis. Nii tugevat ja rõõmsat tundeelu võis Jäär viimati kogeda
12 aastat tagasi.

Sõnn 21.04.–21.05.

Tugevaid tundeid

Aasta esipoolel kuni augustini on Sõnnil vajadus ja ka võimalus lahendada elukohaga seotud küsimusi. See pole küll väline surve – keegi teda vanast elukohast välja ei aja ning selle ta igal juhul säilitab. Pigem tunneb Sõnn ise, et vajab uuendust ja värskendust, mõningast eksperimenti. Põhjuseks või stiimuliks võib olla armastatud inimene välismaal.

Kaksikud 22.05–21.06.

Elamusi mujalt

Kaksikud kui igavesed gümnasistid saavad hoogsalt rakendada oma õpihimu ja suhtlemisvajadust. Ilusaimaid elamusi ning huvitavamaid juhtumisi ja kohtumisi leiavad nad mujalt – reisides bussi, lennuki, rongi või laevaga. Nad võivad kauakski kodunt eemale jääda ja välismaal elada.

Vähk 22.06.–22.07.

Head tööd

Aasta esipool kuni augusti keskpaigani on Vähil soodne aeg, et lahendada materiaalseid küsimusi: elukoht, selle sisustus, lapsed. Tasub tegelda kinnisvaraga: müüa või osta korterit või maja.

Lõvi 23.07.–22.08.

Tõuseb esile

Jupiteri liikumine Lõvis tõotab Lõvile esiletõusu ühiskonnas ja liidripositsiooni hõivamist – olgu poliitikas, ettevõtluses või sõumaailmas. Teadlane võib saada professori või akadeemiku tiitli.
Alates augusti teisest poolest, kui Jupiter on liikunud maisesse Neitsi märki, pole Lõvil enam mõtet alustada midagi uut, vaid tuleks piirduda kättevõidetuga. Majanduslikult läheb nüüd hästi ja Lõvi võib rahaga julgesti ümber käia – aasta esipoolel loodud ettevõte hakkab kasumit tooma.

Neitsi 23.08.–23.09.

Avastab märke

See aasta toob Neitsile rohkem tõuse ja mõõnu kui eelmised. Aasta esipoolel tugevneb tal kalduvus müstikasse, sest sagedasti näeb ta ebatavalisi unenägusid.

Kaalud 24.09.–23.10.

Hoiab tervist

Heatahtlikud ja kaunid Kaalud võtku teadmiseks, et aasta esipoolel tuleks käsile võtta tähtsad eesmärgid või vähemalt nende poole teele asuda.

Skorpion 24.10.–22.11.

Rakendab võimeid

Tööl on Skorpionil oodata palju huvitavat. Avanevad võimalused suureks eneseteostuseks. Võimalik, et ta on juba mullu sügisel uuele töökohale asunud. See tähendab, et 2015. aastal laieneb tema ametialane tegevus, tuleb ametikõrgendus ja kasvab autoriteet, avarduvad välissuhted.

Ambur 23.11.–21.12.

Soov armastada

Jupiteri liikumine Lõvis, Amburi sõbramärgis, ennustab jätkuvalt õnne kaugel kodust. Jupiteri selline seis algas juba läinud aasta suve lõpul ja jätkub 2015. aasta augusti keskpaigani. See näitab, et noored on alustanud edukaid õpinguid välismaa kõrgkoolides, keegi on leidnud sobiva töökoha, keegi elukaaslase.

Kaljukits 22.12.–20.01.

Uut ja huvitavat

Kaljukits on üks loomaringi võtmemärke – koos Skorpioni ja Kaladega. Kui need märgid selgeks saavad, selgineb tunduvalt nii kogu loomaring kui ka Kalade tähendus selles. Nende kahe märgi liit ja koostöö on väga edukas. Tihti on Kaljukitse laps Kalad, ja vastupidi.

Veevalaja 21.01.–19.02. 

Satub ristteele

Veevalajale tuleb tähtis aasta nii partnersuhete kui ka ümbruskonna muutustes. Aasta esipool kuni augusti keskpaigani, mil Jupiter liigub Lõvis, on soodne uue ja kestva armusuhte loomiseks, seda eriti kevade lõpul ja suve algul. Armastuseteema kerkib õieti esile juba aasta algul, ent siis on ta veel vana kaaslase mõju all, mistõttu on raske midagi otsustada.

Kalad 20.02.–20.03.

Teda vajatakse

Juba neljandat aastat liigub planeet Neptuun Kalade märgis. See teeb nende inimeste hinge vastuvõtlikuks kõrgema maailma võngetele, mistõttu jalgealune selle vanas tähenduses võib ära kaduda. Temas tärganud võime saada selgeltkuuljaks või -nägijaks, ettekuulutajaks, unenägude seletajaks toob ta maailma tagasi, kuid palju kindlamalt ja mõtestatumalt.
Pikemalt loe juba homsest Maalehst!