Suvekool kujunes mõnusaks sündmuseks, olles ühelt poolt puhkuseks, et pääseda kodustest argitoimetustest ja teisalt kasulikuks enesetäienduseks. Mitmed eelmise aasta osalejad ootavad taaskohtumist oma grupikaaslastega saabuval suvel.

2011 suvekoolis saab õppida nii algaja kui suurräti huviline, kuid on ka uus teema- sisustustekstiilid (vaiba ja kardina kudumine). Tundub, et see on üks väga vajalik ja praktiline teema, sest soovijate rahuldamiseks on avatud lisakursus.

Suvekoolis on töös ligi kümme kangastelge, seega ei ole karta, et keegi oma kanganäidiseid valmis kududa ei jõua. Võimalus on kududa ka arvutiga juhitaval kangastelgedel ja kui energiat jätkub siis saada kõla, tihva ja kirivöö kudumisest aimu. Üldiselt mööduvad need neli päeva töiselt ja lõbusalt, nii, et lahkumishetk saabub alati liiga ootamatult. Kangakudumise suvekoolil on oma koduleht suvekool.iidadesign.eu, kust lisaks kursuste infole leiab materjale piirkonna ajaloo, vaatamisväärsuste ja muude seal toimuvate sündmuste kohta.