Regionaalarengu auhind anti välja kolmandat korda ja sellega tunnustatakse algatusi, millel on oluline mõju piirkonna arengule ning piirkonna eripära säilimisele ja tutvustamisele. Konkursi parimad on ellu kutsunud või korda saatnud väljapaistva regionaalarengu algatuse või teo, mille tulemusena on edenenud piirkonna majandus, loonud uusi töökohti või pakkunud piirkonnaspetsiifilisi tooteid-teenuseid või millel on olnud oluline mõju regionaalarengu tähtsustamisele ühiskonnas.

Regionaalmaasika pälvisid:
• AS Akzo Nobel Baltics – ettevõtte panus Rapla piirkonna regionaalarengule on väga suur ning ettevõte toetab püsivalt kultuuri- ja spordielu. Akzo Nobel Baltics toetab ka oma töötajate osalemist SEB Maijooksul ja SEB Tallinna Sügisjooksul. Lisaks toetab rahvusvaheline suurettevõtte Rapla valla ja kogu maakonna spordielu, panustades Sadolin Spordihoone toetamisse ligi 50 000 euroga aastas.
Külli Eichenbaum, kes on Vana-Võromaa sõnalise pärimuse hoidja ja käsitöölisi koondava võrgustiku eestvedaja. Lisaks on ta ka Vana-Võromaa pärandtoidu populariseerija ning suitsusaunakombestiku viija UNESCO vaimse kultuuripärandi esindusnimekirja.
• MTÜ Kinobuss, Mikk Rand – Kinobuss tegeleb filmialaste koolitustega ja kinovõrgu loomisega maapiirkondadesse. Lisaks saab Mikk Ranna eestvedamisel hulk Saaremaa noori rahvusvahelise ettevõtluse ja meedialiteratuuri oskused. Projekti Rolling Images in Business Startups kaasabil on soetatud tänapäevane filmi- ja fototehnika, mida noored saavad igapäevaselt kasutada. Projekti on kaasatud kõik Saaremaa gümnaasiumiharidust pakkuvad koolid.
• MTÜ Kärdla Kohvikutepäev, Ly Kaups ja Ere Naat – 10 aastat tagasi, 2007. aastal, peeti esimest korda kohvikutepäevi Eestis ja see toimus just Hiiumaal. Avatud oli 15 ühepäevakohvikut Kärdlas. Sündmus sai kiirelt ülipopulaarseks ning on kasvanud neli päeva vältavateks Hiiumaa kohvikutepäevadeks, mis toovad saarele üle 10 000 inimese. Lisaks on Hiiumaa nakatanud kohvikutepäevadega kogu Eestit.
Vladimir Všivtsev, kes on Ida-Virumaa spordiaktivist ja üks maakonna suurima rahvaspordiürituse Narva Energiajooksu korraldajaid. Lisaks on ta eestvedajaid Äkkeküla tervise- ja spordikeskuse edukas töös hoidmisele, korraldab veel alates 2005. aastast rattamatka „Jalgratas mu sõber ja abimees“, Narva südamepäeva (alates 2005), Narva-Jõesuu Südamepäevajooksu (alates 2006), Narva-Jõesuu Meremiilijooksu (alates 2006), Narva Suusasõitu (alates 2008), Ida-Virumaa rattamaratoni (alates 2009), Äkke GP Maastikuratta Olümpiakrossi rahvusvahelist võistlust (alates 2015), Narva rullisõitu (alates 2015) ja paljusid teisi üritusi.