Külasepp peab sportimist üheks parimaks viisiks, kuidas tööpingeid maandada ning Tartu Teatemaraton pakubki võimalust võtta ühes kolleegidega ette midagi põnevat.

„Füüsiline ühistegevus väljaspool tööaega aitab luua nii head enesetunnet kui ka kasvatada ühtekuuluvustunnet äriühingus. Hea sisekliima sõltub paljus töötajate omavahelistest suhetest ja usun, et spordiüritusel osalemine aitab kaasa tööefektiivsuse tõusule,“ kommenteerib Külasepp teatemaratonil osalemist.

42. Tartu Maratoni võistluste direktor Indrek Kelk leiab samuti, et Tartu Teatemaraton on hea võimalus nii ettevõtetele kui teistele kollektiividele teha üheskoos midagi huvitavat. „Kahtlemata on töökliimas oluline meeskonnatöö oskus ja usun, et koos sportimine on üks viis selle saavutamiseks. Meeskonnatöö on palju rohkemat kui ühised töökoosolekud, tuleb osata arvestada üksteise tugevuste ja nõrkustega ning oma kaaslasi toetada“ sõnab Kelk ja lisab, et ettevalmistused nii Tartu Teatemaratoniks kui ka 42. Tartu Maratoniks käivad täie hooga.

2. Tartu Teatemaraton toimub 10. veebruaril ühes Tervis Plussi 12. Tartu Maratoni Naistesõidu ja avatud raja 63, 31 ja 16 km sõitudega. Veel enne aga peetakse 20. jaanuaril Otepääl FIS World Snow Day raames ühistreening.